Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ EXTENSIONS ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ NEDA FACE ART ΓΕΡΑΚΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΙΩΣΗΠΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Αξιώσεις

2004
https://www.4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3825/439-1561974929.jpg

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ - ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα  Ιωσήπου. Γεννήθηκα στην Αθήνα, το 1984.
Μετά την αποφοίτησή μου από το 2ο ενιαίο Λύκειο του Γέρακα το 2002, εισήχθησα στο τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας του Τ.Ε.Ι Αθηνών.

Αποφοίτησα το 2006 και αμέσως άρχισα να δουλεύω ως αισθητικός. Σαλόνια ομορφιάς, make up studios, ξενοδοχεία (όπως το Sofitel) αποτελούν κάποιους κύριους σταθμούς της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας.

Η εμπειρία, η διάθεση για εξέλιξη και ο οραματισμός, έθεσαν τις βάσεις ώστε το 2014 να δημιουργήσω το Neda Face Art, ένα εξειδικευμένο εργαστήριο δερματοστιξίας στον Γέρακα.

Το 2015 τέλειωσα με επιτυχία την εκπαίδευση μου στην Phi Academy* απ’όπου πήρα τον τίτλο του Phi Artist. Με πολλή δουλειά και πάθος για το αντικείμενο, απέκτησα αργότερα τον τίτλο του Royal Artist. Το 2017, ολοκλήρωσα την εκπαίδευσή μου στην ακαδημία κατακτώντας τον τίτλο του Phimaster χάριν του οποίου μπορώ να διδάσκω, η ίδια πλέον, την τέχνη του microblading.
Το πλήθος σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό που παρακολούθησα, μου προσέφεραν πολύτιμη γνώση και εμπειρία στην αισθητική δερματοστιξία.

Κρατώντας τους ορίζοντες μου πάντα ανοιχτούς, δεν σταματώ εδώ!
Ό,τι καινούριο ανακαλύπτω πάνω στο αντικείμενο, νιώθω την ανάγκη να το γνωρίσω καλά και να το διδαχθώ. Η γνώση άλλωστε δεν τελειώνει. Η αγάπη μου για την δουλειά μου είναι η κινητήριος δύναμη της επιτυχημένης πορείας μου.

* μία από τις μεγαλύτερες, (αν όχι η μεγαλύτερη), ακαδημία δερματοστιξίας και άλλων μεθόδων αισθητικής προσώπου στον κόσμο.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.