Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΑΚΙΑ ΚΟΡΩΠΙ ΑΤΤΙΚΗ ΕΥΑΓΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΕ Αξιώσεις

2507
https://www.4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/MELISSAKIA 001-1402929627.jpg

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες
Σεβόμαστε, αναγνωρίζουμε και ενισχύουμε την ξεχωριστή προσωπικότητα ,τις ιδιαιτερότητες, τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντα του καθενός.

Με εφόδια το χαμόγελο και την αγάπη για τα παιδιά ,δημιουργούμε ένα περιβάλλον όπου οι μικροί μας μαθητές νοιώθουν ασφάλεια, εκφράζουν τα συναισθήματα τους και δείχνουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

Περιβάλλον αγάπης, εμπιστοσύνης, ασφάλειας, πλούσιο σε ερεθίσματα!

Στα μελισσάκια δημιουργούμε ένα περιβάλλον αγάπης, εμπιστοσύνης, ασφάλειας, πλούσιο σε ερεθίσματα που προκαλούν τα μωρά μας να παρατηρούν και να αναγνωρίζουν τον κόσμο γύρω τους και τα καλούν να τον εξερευνήσει…

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.