Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ANYLAND TRAVEL ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ANYLAND TRAVEL ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Αξιώσεις

2259
https://www.4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/TAJIDI 001-1436792441.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΠΕ- ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (+)

153 ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ 185 35, ΑΤΤΙΚΗ

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΑΡΧΙΚΗΤΟΥΡΙΣΜΟΣΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Στο πελατολόγιο μας συμπεριλαμβάνονται πολλές από τις σημαντικότερες Ελληνικές και ξένες ναυτιλιακές, εμπορικές, εισαγωγικές, εκδοτικές εταιρίες, σημαντικά πρόσωπα και επιχειρηματίες, της χώρας αλλά και του εξωτερικού (VIP) και πλήθος ιδιωτών Ελλήνων και αλλοδαπών.

Το γραφείο μας παρέχει οργανωμένα προγράμματα με αεροπλάνο και πλοίο, διαμονή σε κάθε τύπο ξενοδοχείου, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης, θεωρήσεις VISA,θέλοντας να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών του.

Το γραφείο μας απαρτίζεται από στελέχη με γνώση και εμπειρία 30 χρόνων στην ναυτιλία. Η διακίνηση αεροπορικώς, πληρωμάτων, τεχνικών και στελεχών ναυτιλιακών εταιρειών αποτελεί την κύρια δραστηριότητα μας. Η μακρόχρονη συνεργασία με αρκετές μεγάλες και γνωστές ναυτιλιακές εταιρίες είναι αποτέλεσμα των υψηλών υπηρεσιών που προσφέρουμε.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.