Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ FILOXENIA STUDIOS ΣΚΛΗΡΗ ΑΓΚΙΣΤΡΙ ΑΤΤΙΚΗ Αξιώσεις

988
https://www.4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5344/-1594205179.jpg

ΣΚΛΗΡΗ, ΑΓΚΙΣΤΡΙ 180 10, ΑΤΤΙΚΗ

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΔΩΜΑΤΙΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

 

Το "Filoxenia Studios" βρίσκεται στη μαγευτική καταπράσινη Σκληρή του Αγκιστρίου, μέσα σε ένα πολύ όμορφο και ήσυχο περιβάλλον, 50 μέτρα από το beach bar "hook", στη θάλασσα της Σκληρής.

Τα studios απέχουν μόλις οκτώ (8) λεπτά από το λιμάνι που προσεγγίζουν τα ferry boat και έχουν πολύ ωραία θέα στο βουνό και στη θάλασσα.

Αποτελείται από 4 πολύ ήσυχα, καθαρά και αυτόνομα δίκλινα - που γίνονται και τρίκλινα - και ένα τετράκλινο studios, διαμορφωμένα έτσι ώστε να σας προσφέρουν ευχάριστη και άνετη διαμονή.

Καθένα από τα δίκλινα-τρίκλινα studios διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι, ντουλάπα, τραπεζάκι με καθίσματα, ψυγείο, πλήρως εξοπλισμένο πολυκουζινάκι, τουαλέτα με ντουζιέρα και ζεστό νερό όλο το 24ωρο, σεσουάρ για τα μαλλιά, τηλεόραση και κλιματισμό.

Τα studios διαθέτουν μπροστά τους κοινό μπαλκόνι με τραπεζάκι και πολυθρόνες για το κάθε studios ξεχωριστά, καθώς και θαυμάσια θέα στην αυλή, στο βουνό και στη θάλασσα.

Στα studios υπάρχει και τετράκλινο διαμέρισμα με διπλό κρεβάτι, διπλό καναπέ που γίνεται κρεβάτι, τραπεζαρία, εντοιχισμένη ντουλάπα, ψυγείο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με φούρνο, πλυντήριο ρούχων, τουαλέτα με ντουζιέρα και ζεστό νερό όλο το 24ωρο, σεσουάρ για τα μαλλία, τηλεόραση και κλιματισμό.

Επίσης στο τετράκλινο διαμέρισμα υπάρχει τζάκι για το χειμώνα και κτιστός καναπές, που στη πλάτη του έχει συρόμμενη διαχωριστική κουρτίνα, που απομονώνει την κρεβατοκάμαρα από τον υπόλοιπο χώρο.

Επίσης διαθέτουν μία πολύ όμορφη αυλή με λουλούδια, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σαν parking για το αυτοκίνητό σας.

Μπορείτε να κολυμπήσετε είτε στην πανέμορφη Χαλκιάδα, είτε στη Σκληρή, είτε στην οργανωμένη πλαζ που υπάρχει δίπλα από το λιμάνι της Σκάλας.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.