Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ BRUSH HAIR SALON ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΑΤΤΙΚΗ ΚΟΝΟΜΗ ΧΟΡΟΖΟΓΛΟΥ ΟΕ Αξιώσεις

1114
https://www.4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4723/brush1578048434-1581945473.jpg

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑΜΑΝΙΚΙΟΥΡ - ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Καλωσήρθατε στο brush hair salon. Μαζί μας θα ζήσετε την απόλυτη αλλαγή! Σε ένα υπέροχο ήσυχο μέρος στην όμορφη Βουλιαγμένη και με την θάλασσα μία ανάσα από εσάς, στο brush hair θα νιώσετε την απόλυτη χαλάρωση, φροντίδα και περιποίηση. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του προσωπικού brush hair salon και απολαύστε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών από την κορυφή έως τα νύχια σας. Εδώ, κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, έχει το δικό της στυλ και εμείς είμαστε εδώ για να το αναδείξουμε με τις γνώσεις μας και την εμπειρία μας. Η ομάδα θα σας προτείνει το καλύτερο κούρεμα και χρώμα που σας ταιριάζει. Ολες οι τεχνικές μας βασίζονται πρωτίστως στα όμορφα υγιή μαλλιά από τη ρίζα έως στις άκρες. Σας περιμένουμε για να αναδείξουμε τον καλύτερό σας εαυτό!

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.