Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΠΑΛΕΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΧΟΡΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΟΛΙΑ Αξιώσεις

1389
https://www.4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4680/-1580814223.jpg

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Το 1998, κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, ιδρύοντας τη Σχολή Χορού «ΟΛΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ» έχοντας ήδη πάρει και το Πτυχίο της Δασκάλας Χορού, αναλαμβάνει τη θέση της Διευθύντριας Σπουδών.
Ο χώρος της τέχνης και της έκφρασης είναι ο φυσικός χώρος μέσα στον οποίο έμαθε να κινείται, να δημιουργεί και να προσφέρει. Μια νέα χρυσή σελίδα γράφεται με ήχους αρμονίας, ευαισθησίας και δυναμικότητας.

Η δημιουργία της σχολής ικανοποίησε αυτήν ακριβώς την πλευρά του χαρακτήρα της, τη διάθεσή της να μεταφέρει στους άλλους και ειδικότερα στα παιδιά τις γνώσεις της, την πολύτιμη εμπειρία της και την αγάπη της για την τέχνη του χορού.
Γι αυτό και διοχετεύει όλη της την ενέργεια προς αυτήν την κατεύθυνση. Πιστεύει στα παιδιά και εκείνα της το ανταποδίδουν με τον πιο απόλυτο και ανιδιοτελή τρόπο, την προσήλωση στη Δασκάλα-Μέντορα που διαπλάθει την προσωπιικότητά τους με την ίδια σοβαρότητα και σεβασμό καθώς και το ίδιο αίσθημα ευθύνης με τα οποία χτίζει και την κατάρτισή τους.
Από αυτή τη δυναμική που αναπτύσσεται μεταξύ τους αντλεί δύναμη και συνεχίζει, θέλοντας να προσθέσει το δικό της λιθαράκι για να αναπτυχθεί ο χορός στην Ελλάδα.
Η πορεία της σχολής είναι συνεχώς ανοδική και γονείς και μαθητές στηρίζουν με εμπιστοσύνη και αγάπη το έργο της.
Παραστάσεις στο θέατρο Ακροπόλ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής καθώς και στα καλύτερα θέατρα της Αθήνας επιβεβαιώνουν στη πράξη το επίπεδο σπουδών των μαθητών ενώ οι συνεχείς πρωτιές τόσο στις επίσημες κρατικές εξετάσεις όσο και στις εξετάσεις της RAD, της οποίας και το διδακτικό σύστημα ακολουθεί, ανταμείβουν τη γραμμή της σχολής ενισχύοντας το ηθικό αλλά και ανεβάζοντας τον πήχι των προσπαθειών τόσο από την πλευρά της διοίκησης όσο και του διαδυκτιακού δυναμικού.

Στόχος της σχολής χορού είναι:

- Η άψογη προετοιμασία των παιδιών ώστε να μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου (RAD).

- Επιτυχία 100% στις εξετάσεις της RAD, η οποία έχει επιτευχθεί όλα τα χρόνια συμμετοχής στις εξετάσεις.

- Ηθική και συναισθηματική στήριξη των παιδιών για να ανταπεξέλθουν στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των σπουδών.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη που μας δείχνετε και μας βοηθάτε ολοένα και περισσότερο
να γινόμαστε καλύτεροι σε αυτό που αγαπάμε.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.