Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί τους Χάρτες Google και ο χάρτης θα φορτωθεί από το Google-Server και ορισμένα από τα δεδομένα σας ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από την Google. : //policies.google.com/privacy 'target =' _ blank '> εδώ για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό.
Μουλάς Γιώργος
Υδρορροές Σεβαστιανά Πέλλα - Κατασκευές από Λαμαρίνα Σεβαστιανά Πέλλα
Στη σημερινή εποχή, που οι απαιτήσεις στο χώρο της υδρορροής αυξάνονται συνεχώς εμείς επιμένουμε να προσφέρουμε προϊόντα άριστης ποιότητας και αντοχής δίνοντας λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Μετά από χρόνια εμπειρίας καταλήξαμε να προσαρμόσουμε τα προϊόντα μας ανάλογα με τις απαιτήσεις της Ελληνικής δόμησης.
Εκτός από την πρακτική τους εφαρμογή συνδυάσαμε και την αισθητική, στο χώρο της υδρορροής. Γενικότερα είναι πολύ σημαντικό για τον καταναλωτή να γνωρίζει τα προϊόντα που προστατεύουν το σπίτι του από την υγρασία, τη μυκητίαση, τη διάβρωση του τοίχου και από άλλες φυσικές φθορές.
Στο σύγχρονο εργαστήριο μας στα Σεβαστιανά Πέλλας, επεξεργαζόμαστε το σίδηρο και γενικά όλα τα μέταλλα κατασκευάζοντας βιομηχανικές και κάθε είδους μεταλλικές κατασκευές. Με την πολυετή πείρα και την άριστη τεχνογνωσία μας αναλαμβάνουμε έργα με ποιότητα στην εργασία και συνέπεια στην παράδοση.
Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε όλων των ειδών μεταλλικές κατασκευές στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν
Για να εκτελέσετε αυτήν την ενέργεια πρέπει να συνδεθείτε
Για να εκτελέσετε αυτήν την ενέργεια πρέπει να συνδεθείτε

ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΑ ΠΕΛΛΑ ΜΟΥΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ