Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΙΔΗΡΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΑΚΙ ΑΤΤΙΚΗ ΚΙΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Αξιώσεις

1552
https://www.4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3975/617-1567407212.jpg

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΣΙΔΕΡΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η επιχείρησή μας λειτουργεί ανελλιπώς από το 1997 και αποτελεί σημείο αναφοράς στο Κουκάκι και στις γύρω περιοχές. Στο κατάστημά μας θα βρείτε όλα τα χρώματα των μεγάλων οίκων, αλλά μπορείτε εξίσου να έχετε και όποια απόχρωση θέλετε. Εμείς θα φτιάξουμε το χρώμα που θέλετε, με βάση τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

Επιπλέον, στο κατάστημα θα βρείτε πολλά και διαφορετικά εργαλεία, εξοπλισμό για βαψίματα και κάθε είδους χειρονακτική εργασία και, επιπλέον, μπορείτε να βρείτε σιδηρικά και άλλο εξοπλισμό, από τα πιο σπάνια μέχρι τα πιο απλά. Λειτουργούμε καθημερινά από τις 06:30 έως τις 15:00 και είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας να παρέχουμε κάθε διευκόλυνση αλλά και πληροφόρηση για τα προϊόντα που προμηθεύεστε από εμάς.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα που βρίσκεται στη σελίδα της επικοινωνίας ή να μας τηλεφωνήσετε απευθείας στο 210-9323633 κατά τις ώρες της λειτουργίας του καταστήματος. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Σε κάθε περίπτωση, εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας όλα αυτά τα χρόνια και ανταποδίδουμε την προτίμησή σας με μια σειρά από προσφορές που θα βρίσκετε από τώρα στην ιστοσελίδα μας.
Σε ευδιάκριτο σημείο, θα εμφανίζονται οι προσφορές μας σε τακτά χρονικά διαστήματα, από τις οποίες θα μπορείτε να επωφεληθείτε. Και όχι μόνο. Θα είμαστε συνέχεια δίπλα σας, ακόμα και μετά την αγορά, έτσι ώστε να είστε σίγουροι, ότι κάθε προϊόν και κάθε υπηρεσία που έχετε από εμάς , εμπεριέχει την πλήρη μας και έμπρακτη εγγύηση και υποστήριξη. Αυτό μας χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και με την επικουρική ηλεκτρονική υποστήριξη, προς όφελος πάντοτε του καταναλωτή.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.